Nog een paar uurtjes... - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Rachel Nadav - WaarBenJij.nu Nog een paar uurtjes... - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Rachel Nadav - WaarBenJij.nu

Nog een paar uurtjes...

Door: Rachel Nadav

Blijf op de hoogte en volg Rachel

18 Oktober 2006 | Nederland, Utrecht

Nou, lieverds... Daar ga ik dan bijna. Over 4,5 uur vertrek ik naar schiphol en begint mijn reis..

Hoe ik me voel?

Met vlagen ben ik zenuwachtig en denk ik: 'ik spoor niet', maar gelukkig overheerst het gevoel van 'kom maar op met die mooie reis, ik ben er klaar voor, ik heb me goed voorbereid en nu wil ik alles wat ik gelezen en gehoord heb, zelf meemaken en ervaren! Ik heb zin in het avontuur en wat dat met zich zal meebrengen!'

Zodra ik de kans heb, laat ik jullie weten (of) dat ik veilig ben aangekomen!

Dikke pakkerd van mij!

• 18 Oktober 2006 - 20:29

Patty:

Natuurlijk spoor je wel, dit is iets wat je echt wilt, nauurlijk ben je zenuwachtig maar ik weet zeker dat je iets moois gaat ervaren iets waar je naar uitgekeken heeft en uiteraard goed voorbereid heeft. en over een paar uurtjes is het zover op naar het grote avontuur. Maar zoals altijd komt alles goed. En hoor ik binnenkort weer van je, en ga je alles vertellen over je grote avontuur.
    dikke pakkerd van Patty

• 18 Oktober 2006 - 21:43

Marleen:

Hai Rachel!

of liever gezegd: Dag Rachel....! Want nu we telkens nog konden zeggen: tot bels, is het nu echt zover dat je de eerste bladzij van je boek gaat openslaan. Die eerste bladzij gaat er volgens mij over dat je dus helemaal wel spoort, dat je de tijd van je leven gaat doormaken en dat hierna niets meer hetzelfde zal zijn. En bovendien: je hebt je fluitje en je kompas, dus niets kan jou nog deren. Zo!
    Ik wens je al dat goed is en zeg gewoon toch: tot mails!
    Dikke tuut terug,
    Marleen

• 18 Oktober 2006 - 21:59

Pia:

He Lieverd! Je verheugt je er al zolang op...En nu eindelijk is het zover. Ik wens je nogmaals een onvergetelijke en te gekke reis toe, ga er van genieten meid. Hopelijk lopen de schoenen heerlijk,haha. Liefs Pia x

• 18 Oktober 2006 - 22:34

Patty:

Nou Rachel nu inderdaad nog maar een paar uurtjes, ik wens je een goede vlucht
    en tot horens
    groetjes Patty

• 19 Oktober 2006 - 06:46

Bregtje:

Hoi Rachel. Nu ben je echt weg.. Ben blij dat ik naar schiphol ben gekomen om je daar nog even gedag te zeggen. Ben erg benieuwd naar je eerste verhalen. Liefs

• 19 Oktober 2006 - 07:08

Ing:

Hoi Lieverd,

Je zit nu in het vliegtuig!! Belde je nog vanmorgen maar kreeg je moeder! Stom van me! Had me eerder moeten beseffen dat je je mob natuurlijk zo afgeven..
    Jij een heeeeele goede reis, denk aan je!!
    Hoor je graag als je er bent.
    Wat was ik nu graag met je meegegegaan, zeg..
    Ik heb de griep, koorts, keelpijn :-(
    xxx

• 19 Oktober 2006 - 20:19

Patricia:

hey sweety,
    alles goed met je?
    ik had je vanmorgen nog een berichtje gestuurd op je mob. maar ik lees net dat je hem helemaal niet meer bij je hebt. dus bij deze wil ik je nog ff een geweldige super mega goede reis wensen en geniet er van. ik hoop dat je een goede vlucht gehad hebt en dat je veilig aangekomen bent. ik ga zaterdag gelukkig ook nog even een weekje naar de zon in turkije, kan ik me ook nog een beetje in de tropen wanen!haha
    tot gauw meiss!
    geef een kus aan nufje!

miss you xxxx patries

• 19 Oktober 2006 - 21:46

Milou:

Rachel, Rachel, ben je er al? ben je er al?
    Hoop dat je een goede vlucht heb gehad en misschien al wel leuke mensen heb ontmoet!
    Heeeel veel plezier X Milou