Proloog - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Rachel Nadav - WaarBenJij.nu Proloog - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Rachel Nadav - WaarBenJij.nu

Proloog

Door: Rachel Nadav

Blijf op de hoogte en volg Rachel

28 September 2006 | Nederland, Utrecht

Even geen tijd voor vanzelfsprekendheid. Geen agenda's. Geen verplichtingen.
Ik laat het vertrouwde bekende achter en ga op zoek naar het onbekende. Ervaringen waarvan ik nu niet weet dat ze bestaan. Momenten die ik moet opzoeken om ze te ontdekken. Thrilled om wat me te wachten staat. Nieuwe grenzen verkennen. Ongewone situaties beleven. Intensiteit. Het bewust beleven van iedere minuut. Lering. Deel uitmaken van indrukwekkende plaatsen. Zon. Afwisselende / bijzondere mensen ontmoeten. Vrijheid. Jezelf als beste vriend hebben. Een groepsexcursie afwisselend met gevoelens van eenzaamheid. Bezinning.
Maar boven alles: Mijn hart en geest verrijken, met alles wat op mijn pad komt.

Een reis is een dikke roman, waarvan je de rest van je leven iedere bladzijde herinnert, koestert, beleeft, proeft en ruikt. Een van je best bewaarde boeken.

• 28 September 2006 - 20:30

Patricia:

super het gaat nu echt gebeuren. ik ga je super missen, mijn kleine lieve apie

• 28 September 2006 - 22:00

Christa:

Hola Rachel,

Nog even en dan is het zover. Ik had het zelf niet beter kunnen zeggen als in jou proloog. Ik wens je alle goeds toe en hoop dat onze wegen elkaar een keer zullen kruisen.

• 28 September 2006 - 22:56

Sandra:

Jeetje, wat heb je dat echt weer mooi "op zn Rachels" beschreven :-) Nou zieje sowieso nog over 2 weekies! X

• 04 Oktober 2006 - 14:16

Mark:

Damn you lucky! Ik ben jaloers op je!! Groeten Mark

• 04 Oktober 2006 - 15:40

Ing:

Ben jalours op je!!

• 05 Oktober 2006 - 07:31

Manja:

Je hebt helemaal gelijk en je bent er helemaal klaar voor. Ik zal met je meeleven met je avontuurlijke verhalen die je ons straks stuurt. Maar maak me niet te jaloers he anders reis ik je achterna

• 05 Oktober 2006 - 10:45

Esmée:

Je gaat een geweldige tijd tegemoet. Veel plezier en geniet van elk moment!!

• 05 Oktober 2006 - 20:27

Je Ienie Boertje:

je weet het, eerst net doen of je HET wil.Dan knie naar linker bal, stoot naar strotte hooft.
    En als laatste harde stamp naar en onder knieschijf waar door er geen achter volging plaats kan vinden. OKEE o, ja kus kus i love you you you you.

• 15 Oktober 2006 - 20:50

Ramon:

He kleine lieverd! Terwijl jij nu nog zit te genieten van je afscheidsfeestje in de Winkel wilde ik nog ff zeggen dat ik ut keileuk vond, dat je goed hebt kunnen verbergen dat je pas voor ut eerst salsa danstte met dat fijne exemplaar(jalelou!) en dat ik ieder lettertje van je ga lezen! Succes de komende dagen met afsluiten voordat je weer gaat beginnen met het verrijken van je leventje! Dikke kus!!

• 17 Oktober 2006 - 11:20

Yvonne:

Lieve Rachel,
    Langs deze weg wil ik je heel veel geluk en plezier wensen tijdens je geweldige reis. Ik vind het zo knap van je, dat je dit in je eentje gaat ondernemen!
    Nog 2 nachtjes slapen!
    Dikke kus van Yvonne.